U kunt bij ons betalen met verschillende betaalmogelijkheden. Onze transacties worden uitgevoerd door Mollie,  en Paypal.

U kunt met Mollie op de volgende wijze betalen:

  • iDeal
  • SofortBanking / DIRECTebanking

Vanaf 20-07 is het ivm nieuwe wetgeving niet meer mogelijk om met iDeal te betalen op onze website. Onze excuses voor het ongemak. U kunt betalen door bankoverschrijving (vooraf overmaken).

Wij rekenen geen transactiekosten als u met één van de betaalmethodes van Mollie betaald.

Wij bieden u de mogelijkheid om uw producten pas te betalen nadat u ze al in huis heeft. Wij doen dit met achteraf betalen met Klarna. U betaald uw bestelling dan aan Klarna zodra u deze heeft ontvangen. Wij rekenen geen extra kosten voor deze betaalmethode. Helaas is het niet meer mogelijk om met Klarna te betalen. Omdat wij nicotine houdende producten verkopen mogen wij geen gebruik meer maken van Klarna. Onze excuses voor dit ongemak.

U kunt ook met Paypal betalen. Paypal ondersteund: Maestro, Mastercard, VISA, en American express. Voor een betaling met Paypal betaald u € 0,35 en 3,5% over het aankoopbedrag.

Wij hanteren een minimum bestelbedrag van € 10,00.

Tevens kunt u betalen bij afhalen. U besteld online en u kunt het komen halen in onze winkel waar u dan afrekent. U kunt in onze winkel contant en met pin betalen.

Openingstijden winkel / afhalen bestelling:

Maandag:                                 13:30 uur - 17:30 uur
Dinsdag t/m Vrijdag:         10:00 uur - 12:30 uur en 13:30 uur - 17:30 uur
Vrijdagavond:                        19:00 uur - 21:00 uur
Zaterdag:                                  10:00 uur - 17:00 uur

© 2013 - 2024 Rokerswinkel.nl | sitemap | rss

ONZE ONLINE WINKEL IS GESLOTEN, WIJ KUNNEN U VERDER HELPEN IN ONZE FYSIEKE WINKEL IN SCHOONHOVEN. Wij verkopen niet aan personen onder de 18 jaar! Bent u 18 jaar of ouder?