Hier vind u informatie over elektronisch roken

Heeft u nog nooit elektronisch gerookt? Ziet u door de bomen het bos niet meer? Neem dan contact met ons op voor advies op maat. Wij zijn zo veel mogelijk bereikbaar op telefoonnummer: 06-31575765 (ook in de avond). U kunt ons ook bereiken via de live chat.

Elektrische sigaret

 Er zijn verschillende soorten elektrische sigaretten, die bestaan uit verschillende onderdelen. Wat u nodig heeft voor een complete e-sigaret is een batterij met een  cartomizer/clearomizer of een atomizer en een tankje voor de e-liquid.

Bij elke starterset zit standaard minimaal één oplaadbare batterij, ze zijn ook los te verkrijgen zodat u zelf uw eigen elektrische sigaret kan samenstellen. Batterijen zijn er in verschillende maten. Hoe hoger het aantal mAh van de batterij, des te groter is de batterij. Het voordeel van een hoger mAh batterij is dat de batterij minder vaak opgeladen hoeft te worden.

De cartomizer, clearomizer of atomizer is het verdampingselement. Deze zijn in verschillende weerstanden te verkrijgen. En deze kan ook per elektrische sigaret verschillen. Als u een elektrische sigaret heeft met een atomizer dan heeft u daarbij ook een tankje nodig voor de e-liquid. De meeste moderne systemen hebben een combinatie van verdampingselement en container, dat heet een cartomizer (samentrekking van cartridge en atomizer) of een clearomizer (een doorzichtige cartomizer).

Beginnen met elektronisch roken

Begin nooit met elektronisch roken als u nog nooit gerookt heeft! Als u heeft besloten om van uw normale sigaret over te stappen naar de elektrische sigaret, let dan goed op wat u koopt. Er zijn elektronische sigaretten die uitsluitend geschikt zijn voor een gevorderde damper.

Omdat het aanbod van elektrische sigaretten heel groot is, is het altijd verstandig om advies te vragen van ons, of van iemand in uw omgeving die reeds bekend is met elektronisch roken.

Wij leveren al onze elektrische sigaretten zonder e-liquid, dit moet u los bijbestellen. Wilt u meer informatie? Laat u dit dan weten via de live chat of vul het contact formulier in en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om u te adviseren. Hier vind u ons assortiment startersets.

Er is ook een informatieve startersgids beschikbaar voor de beginnende damper. Klik hier om de startersgids elektronisch roken te downloaden.

Liquids

E-liquid bestaat uit basisvloeistof, water, smaakstof en eventueel nicotine. E-liquid heeft als basis propyleenglycol (PG) of plantaardige glycerine (VG). Deze stoffen zijn geschikt om te verdampen en om de smaakstoffen en nicotine in op te lossen. De meeste e-liquids hebben een combinatie van PG en VG als basis.

LET OP: voor mensen met een propyleenglycol- of glycerine-intolerantie is elektronisch roken niet geschikt.

E-liquids zijn verkrijgbaar in verschillende nicotinesterktes. Ga op onze website naar liquids, kies het merk dat u wilt dampen en kies daarna de smaak. Dan kunt u selecteren welk nicotine gehalte u wilt dampen.

De nicotine gehaltes die wij verkopen zijn:

18mg/ml nicotine        (zware shag-rokers)        
11-12mg/ml nicotine    (sigaretten, halfzware shag)

6mg/ml nicotine           (light-sigaretten)
0mg/ml nicotine           (geen nicotine) 

Als u advies wilt over met welke sterkte u het beste kunt beginnen neemt u dan gerust contact op via de live chat of door het contactformulier in te vullen.


Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers.

 

 

 

LET OP: Elektronisch roken is niet geschikt voor mensen die niet roken, niet tegen nicotine kunnen, zwanger zijn, borstvoeding geven, etc.

 

 

© 2013 - 2024 Rokerswinkel.nl | sitemap | rss

ONZE ONLINE WINKEL IS GESLOTEN, WIJ KUNNEN U VERDER HELPEN IN ONZE FYSIEKE WINKEL IN SCHOONHOVEN. Wij verkopen niet aan personen onder de 18 jaar! Bent u 18 jaar of ouder?