LET OP: Voordat u iets retour zend voor garantie of herroepingsrecht, vul ten alle tijden het juiste formulier in en stuur deze naar info@rokerswinkel.nl. Voor meer informatie kijkt u onderaan deze pagina of bij contact.

 

Herroepingsrecht

Heeft u zich bedacht? Of heeft u per ongeluk verkeerde producten besteld? Dan kunt u dit ten aller tijden, zonder opgaaf van reden, binnen 14 dagen na ontvangst retour zenden. De producten dienen dan wel ongebruikt en in originele verpakking retour gezonden te worden. LET OP: eventuele zegels die op producten zitten mogen niet verbroken worden dan zijn ze uitgezonderd van herroepingsrecht, dit geld ook voor e-liquids dit i.v.m hygiëne.

Algemeen

Controleer bij aankomst of de producten naar behoren functioneren en niet beschadigd zijn. Defecten moeten uiterlijk 48 uur na aankomst aan ons gemeld worden per e-mail of het contact formulier. Voor de garantie van onze producten gelden onderstaande termijnen.

Batterijen

Voor batterijen geld een garantietermijn van drie maanden. Bij normaal gebruik kunt u de batterijen meer dan 300 keer opladen. Afname van de capaciteit van de batterijen naarmate ze ouder worden is normaal en valt niet onder de garantie.

E-liquids

E-liquids en driptips zijn uitgesloten van garantierecht. Sommige e-liquids worden onverzegeld verzonden en kunnen we dus niet retour nemen. Als u toch e-liquids retour zend krijgt u geen geld terug, deze e-liquids worden vernietigd.

Atomizers, cartomizers, clearomizers etc.

Voor deze producten geldt DOA (dead on arrival). Controleer dus bij ontvangst of de producten naar behoren werken. Defecten moeten uiterlijk binnen 48 uur na ontvangst bij ons gemeld worden. Controleer dus altijd alle producten op het moment dat u ze binnen krijgt! Dit zijn gebruiksartikelen en gaan na een tijdje ook bij normaal gebruik kapot.

Retourzendingen

Hoe kunt u producten retourneren voor herroepingsrecht en garantie?

  1. Download één van onderstaande formulieren.
  2. Vul het formulier in en verstuur deze naar info@rokerswinkel.nl
  3. U ontvangt van ons een retournummer.
  4. Vult u het retournummer ook in op het formulier.
  5. Print het formulier uit.
  6. Verstuur uw product(en) inclusief het ingevulde retourformulier naar het adres dat staat vermeld bovenaan het retourformulier.

Download hier het juiste formulier:

LET OP: zonder formulier en retournummer kunnen wij uw retourzending niet verwerken. Vergeet deze dus alstublieft niet bij te voegen!

Retourzendingen zijn altijd op kosten van de klant en geschieden ten alle tijden op uw verantwoording. Wij zijn niet verantwoordelijk als een door u retour gezonden product kwijt raakt bij de post. Wij adviseren dan ook altijd om producten met een waarde hoger dan € 25,- retour te zenden met pakketpost met track en trace code. Voor verzendingen vanuit Nederland kunnen wij u een link sturen van een retourlabel, u betaald dan een goedkoper tarief dan op het postkantoor.

 

© 2013 - 2024 Rokerswinkel.nl | sitemap | rss

ONZE ONLINE WINKEL IS GESLOTEN, WIJ KUNNEN U VERDER HELPEN IN ONZE FYSIEKE WINKEL IN SCHOONHOVEN. Wij verkopen niet aan personen onder de 18 jaar! Bent u 18 jaar of ouder?