Justfog Q14 Clearomizer

Vorige Artikel 4 van 18 Volgende
€ 8,95 (inclusief btw)
Voorraad 2 stuks

De Justfog Q14 Clearomizer is de nieuwste clearomizer in de 14 serie van Justfog. Deze clearomizer zit tussen de G14 en S14 in. De Q14 Clearomizer heeft dezelfde eigenschappen als de S14 alleen is gemaakt van ander materiaal zodat deze in een goedkopere prijsklasse valt. De clearomizer heeft een inhoud van 1.8 ml en een eGo aansluiting. De clearomizer wordt geleverd met een coil van 1.6 Ohm. De clearomizer is gemaakt van verchroomd messing en (verwisselbaar) Pyrex glas en kunststof.

De Justfog Q14 heeft een regelbare airflow. De clearomizer heeft een speciale ring voor de airflow, deze kunt u ook op zijn kop op de base zetten zodat de luchtgaten worden gehalveerd. Door dit unieke systeem kunt u de clearomizer nog beter afstellen naar uw wensen in maar liefst 8 verschillende standen.

Anders dan de andere clearomizers uit de 14 serie heeft de Justfog Q14 clearomizer een ronde kunstof driptip. Uiteraard is ook deze driptip te vervangen voor een andere driptip als u dat prettiger vind. Kijk hier bij onze accessoires voor andere driptips! 

Justfog heeft aan de Q14 clearomizer ook nog iets nieuws toegevoegd,  het zogenaamde Star Shield System. Dit systeem zorgt ervoor dat er geen liquid terug kan spatten en in uw mond kan komen. Kortom weer een geweldige clearomizer van Justfog!

Het vullen van de clearomizer:

  • Houd de clearomizer ondersteboven
  • Draai de base van de clearomizer
  • Laat de e-liquid langs de rand erin lopen, Let op dat er geen liquid in de middelste buis komt.
  • Draai de base weer op de clearomizer
  • Bij het eerste gebruik en verwisselen van de coil: laat de clearomizer 10 minuten staan zodat de liquid in de coil kan trekken! Neem vervolgens 2 flinke hijsen zonder de batterij te activeren zo trekt u de liquid nog beter in de coil en voorkomt u een Dry hit!

De coil van de clearomizer gaat zo'n 2 à 3 weken mee, nieuwe coils kunt u hier bestellen.

 

Garantie: DOA

© 2013 - 2022 Rokerswinkel.nl | sitemap | rss

Wij verkopen niet aan personen onder de 18 jaar! Bent u 18 jaar of ouder?